Aderare

Cerere Aderare

Va rugam ca informatiile din cererea de aderare la ANTREC Euroregiunea sud-est sa fie cat mai citete.

  • Formular Cerere de aderare.
  • In momentul trimiterii formularului declar ca am luat la cunostinta si sunt de acord cu statutul ANTREC Euroregiunea sud-est .
  • Formularul va fi trimis prin posta, in original si prin email la adresa : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Fisa pentru inscriere pensiune pe site  

 Pentru cei care vor sa transmită informaţiile in format electronic , ne pot contacta 

pe email:   Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pentru a trimite formularul completat si semnat , împreuna cu 10 foto.

 

Avantaje aderare ANTREC SUD-EST

Avantajele includerii unei pensiuni turistice in reteaua A.N.T.R.E.C.

  • Consiliere in vederea clasificarii si omologarii pensiunii

    Consiliem cu privire la procedura de clasificare a pensiunilor turistice din spatiul rural si introducerea acestora in circuitul turistic;

  • Promovare şi comunicarea în mass - media

    Promovarea la targuri, expozitii, diferite manifestari  si saloane de turism, in Romania si în strainatate, specializate sau destinate marelui public.

    Publicareain presa nationala pentru publicul larg si specializate, in presa regionala si in diferite ghiduri destinate marelui public;

    Publicarea unor articole in presa, ca urmare a informatiilor difuzate in mod regulat prin comunicatele de presa;

    Prezentarea produsului turistic rural in diferite emisiuni televizate cu ocazia participarii reprezentantilor  ANTREC Euroregiunea sud est, ca invitati.

  • Site-ul ANTREC Euroregiunea sud est ( www.antrec-se.ro) – ofera informatii despre activitatea asociatiei, ofertele filialelor A.N.T.R.E.C. din aceasta regiune, imagini ale pensiunilor turistice care sunt membre ANTREC Euroregiunea sud est , un calendar al manifestarilor culturale cat si noutati din presa.
  • Cunoasterea clientelei si analiza rezultatelor

   Posibilitatea membrilor A.N.T.R.E.C. de a cunoaste cerintele si asteptarile turistilor, consumatori de produs turistic rural.

Pensiuni inscrise

Pensiunea Graur
Pensiunea Graur - Soveja, Vrancea
CALL FOR PRICE

Cele mai accesate